Здравейте , имам проблем с колата ... както си карам аз и изведнъж изгасне , давам на контакт ток всичко си има , стартера върти ,но неиска да запали , преди свалях клемата на акомулатора и пак е закачвах и се оправяше ,но сега вече неиска така .... нито придърпва ,нито нищо , гасне изведнъж както е карам и после пали когато си поиска , сменяни са свещите преди 2,3 хил. ,но невярвам да е от тях проблема , четох в форума ,че може да е от дебитомера , но той не работеше от както купих колата , не ми се вярва да е от него ... ако някой знае нещо ,нека каже
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 156 1.8 ТС гасне в движение
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nasko95 Покажи съобщениеблагодаря , а къде точно се намира този датчик на вал-а ? и какво представлява
Иначе датчикът изглежда ето така:
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Тъкмо снощи с MUROMAN говорихме за същото и си мислехме, кво ли те чака, ако ти се случи тва докато изпреварваш...не ми се мисли. И аз гласувам за датчик колянов вал, ама колегата е прав, че е доста добре колата да я преслуша някой читав майстор, за да няма инциденти после.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеТъкмо снощи с MUROMAN говорихме за същото и си мислехме, кво ли те чака, ако ти се случи тва докато изпреварваш...не ми се мисли. И аз гласувам за датчик колянов вал, ама колегата е прав, че е доста добре колата да я преслуша някой читав майстор, за да няма инциденти после.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Здравейте колеги,преди месец се сблъсках със същия проблемняколко пъти гаснах по пътя София-Видин.При мен проблем се оказа релето на бензиновата помпа (точно пред акумулатора) смених го с релето на климатика което е същото и така се прибрах,на следващия ден си купих две релета от моргата и всичко е ОК
Comment
Comment